Nybo Ljusblå Unisex Sportig Busseronne, Justerbar, Flexibel

469,00 kr539,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5470299-0013

Nybo Ljusblå Unisex Sportig Busseronne, Justerbar, Flexibel

Nybo Ljusblå Unisex Sportig Tröja är designad för både män och kvinnor och erbjuder en perfekt blandning av stil och funktionalitet. Denna unisex-tröja har en stilig rundad sprundhals och är utrustad med en rymlig bröstficka samt praktiska höftfickor, som inkluderar nyckelband och integrerade mobilfickor, alla med tryckknappar, så att dina tillhörigheter alltid är säkra. Med sin raka skärning täcker tröjan väl ner över höfterna, även vid böjning och lyft, och den har slitsar i sidorna för extra flexibilitet. De justerbara banden på ärmar och ryggbredd möjliggör att anpassa modellen till ett mer feminint uttryck om så önskas.

Kollektionen Sportig är inspirerad av moderna löparkläder och kombinerar rymlighet och en fantastisk passform med dynamiska snitt och linjer i fräscha färger som skapar en sportig och energisk look. Denna modell finns i en rad snygga färger som inkluderar blå, marinblå, grå, ljusgrön, mörkgrön och bordeaux, vilket ger dig möjlighet att välja den färg som passar bäst till din stil.

Denna tröja är tillverkad av en hållbar blandning av 50% polyester och 50% BC-bomull med en vikt på 140 g/m², vilket säkerställer komfort och hållbarhet i vardagen.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Det tillkommer ett pristillägg på 15% för överstorlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.