Nybo Turkos Unisex Comfort Skjorta/Tunika, Stretchig, Andningsbar, Justerbar

469,00 kr539,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5360269-0021

Nybo Turkos Unisex Comfort Skjorta/Tunika, Stretchig, Andningsbar, Justerbar

Denna mångsidiga unisex skjorta/tunika från Nybo Workwear A/S är designad i en snygg, turkos färg och tillverkad av stretchigt och andningsbart material. Skjortans rygg har konstruerad stretchbarhet som säkerställer utmärkt flexibilitet, och justerbara remmar på sidan av ryggen ger möjlighet till personlig anpassning. Med diskreta ton-i-ton detaljer på krage och ärmar samt raglanärmar och justerbara ärmöppningar, erbjuder denna modell optimal komfort och passform för både män och kvinnor.

De stora bröstfickorna är praktiskt utrustade med en invändig penna-rem och en utvändig rem för id-kort, medan de rymliga höftfickorna inkluderar tryckknappsförslutning, stora mobilfickor och nyckelremmar. Den funktionella längden på överdelen täcker höftområdet snyggt, och de inbyggda slitsarna i sidorna bidrar till extra komfort och rörelsefrihet vid daglig användning.

Comfort-kollektionen erbjuder en serie överdelar som är speciellt utvecklade för vård- och servicepersonal. Denna serie kombinerar stil och funktionalitet med raglanärmar, stora fickor och lätta material för att uppfylla behovet av en bekväm och professionell arbetsdag. Textilierna, bestående av TENCEL™ och återvunnen polyester, säkerställer hög andningsförmåga, färgäkthet och komfort, samtidigt som de stödjer hållbara produktionsmetoder.

Denna skjorta/tunika finns också tillgänglig i färgerna marinblå, mörkgrön, rosa och bordeaux. Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Observera att det finns en prisökning på 15% för storlekarna från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.