Nybo Navy Unisex Sportig Blus, Flexibel, Justerbar

469,00 kr539,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5470299-0011

Nybo Navy Unisex Sportig Blus, Flexibel, Justerbar

Gör dig redo att uppleva komfort och funktionalitet med denna flexibla och justerbara unisex-busseron från Nybo Workwear A/S. Med en praktisk rundad spri-hals och en rymlig passform passar denna modell både män och kvinnor. Busseronen är utrustad med en stor bröstficka och två höftfickor, som har integrerade mobilfickor och nyckelremmar. Alla fickor är försedda med tryckknappar som säkerställer att dina ägodelar håller sig på plats. Den rakt skurna formen erbjuder även full täckning, även vid lyft och böjningar. För extra komfort finns det slitsar på sidorna och justerbara remmar i ärmarna och övervidden, så att busseronen kan anpassas till ett mer feminint uttryck om man så önskar.

Kollektionen Sporty: Inspirerad av moderna löparkläder, blandar denna serie rymlighet och passform med dynamiska snitt och fräscha färgkontraststickningar, som skapar en energisk och sportig look.

Denna busseron finns i snygg marinblå, men du kan också välja mellan andra färger som blå, ljusblå, grå, ljusgrön, mörkgrön och vinröd. Tyget består av en blandning av 50% polyester och 50% BC-bomull, vilket säkerställer både hållbarhet och komfort.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Det är en merkostnad på 15% för storlekarna 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.