Nybo Mörkgrön Unisex Sportig Buseronne, Flexibel, Rymliga fickor

469,00 kr539,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5470299-0054

Nybo Mörkgrön Unisex Sportig Buseronne, Flexibel, Rymliga fickor

Nybo Mörkgrön Unisex Sportig Tunikatröja kombinerar komfort och funktionalitet med sin flexibla design och rymliga fickor. Denna tunikatröja är lämplig för både män och kvinnor och har en rundad spri-hals. Den rymliga bröstfickan samt höftfickorna, som är utrustade med nyckelremmar och integrerade mobilfickor, gör det enkelt att organisera och säkra dina ägodelar med tryckknappar. Designen är rak och täcker bra baktill vid böjning och lyft. För extra flexibilitet finns det slitsar i sidorna och justerbara remmar i ärmarna, vilket också möjliggör ett mer feminint uttryck, om så önskas.

Kollektionens namn, Sportig, är inspirerat av moderna löparkläder och kombinerar rymlighet och bra passform med dynamiska snitt och kontrastsömmar i fräscha färger. Denna serie erbjuder ett sportigt och visuellt tilltalande uttryck.

Denna unisex tunikatröja finns i flera färger, inklusive blå, marinblå, ljusblå, grå, ljusgrön och bordeaux, vilket gör det enkelt att hitta en färg som passar din stil.

Materialet består av 50% polyester och 50% BC-bomull med en vikt på 140 g/m², vilket säkerställer både hållbarhet och komfort.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL (merpris 15% för storlekar från 2XL och upp).

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.