Nybo Ljusgrön Unisex Sportig Bussarong, Flexibel, Justerbar

469,00 kr539,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5470299-0053

Nybo Ljusgrön Unisex Sportig Bussarong, Flexibel, Justerbar

Denna unisex busseronne från Nybo Workwear A/S kombinerar funktionalitet med modern stil. Designad i en fräsch ljusgrön färg, är denna busseronne perfekt för både män och kvinnor och erbjuder en justerbar passform med remmar vid ärmarna och övervidden. Den är utrustad med en rundad spri-hals och rymliga fickor – bröstfickan och båda höftfickorna har nyckelremmar och integrerade mobilfickor med tryckknappar för extra säkerhet. Den raka skärtformen och den långa baklängden ger komfort och täckning, medan sidofickorna med slitsar tillför flexibilitet och rörelsefrihet.

Kollektionen Sporty hämtar inspiration från moderna löparkläder med ett sportigt och dynamiskt uttryck. De dynamiska snitten och kontrastsömmarna i fräscha färger ger denna serie en energisk och funktionell design, som också omfattar den ljusgröna busseronnen.

Materialet består av en blandning av 50% polyester och 50% BC-bomull med en vikt på 140 g/m², vilket säkerställer både andningsförmåga och hållbarhet. Förutom ljusgrön erbjuds busseronnen även i färgerna blå, marinblå, ljusblå, grå, mörkgrön och bordeaux.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Merpris 15% för överstorlekar 2XL och upp.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.