Nybo Bordeaux Unisex Sportig Busseronne, Justerbara Ärmar, Flexibel

469,00 kr539,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5470299-0064

Nybo Bordeaux Unisex Sportig Busseronne, Justerbara Ärmar, Flexibel

Nybo Bordeaux Unisex Sportig Busseronne är den perfekta blandningen av funktionalitet och stil. Den är designad med en bekväm spri-hals och passar både män och kvinnor. Med en rymlig bröstficka och höftfickor, som är utrustade med nyckelremmar och mobilfickor, har busseronnen allt du behöver för att hålla ordning på dina ägodelar. Fickorna är försedda med tryckknappar, vilket gör denna busseronne extra praktisk för vardagsbruk.

Busseronnens raka form säkerställer full täckning, även när du böjer dig eller lyfter, medan sidenslitsarna ger extra flexibilitet. Ärmarna och övervidden kan justeras tack vare de praktiska remjusteringarna, vilket gör det enkelt att hitta den perfekta passformen, oavsett om man önskar en mer feminin eller vanlig look.

Kollektionen Sportig hämtar inspiration från modern löparkläder, där rymlighet och passform kombineras med dynamiska snitt och linjer. Denna design kompletteras av kontrastsömmar i fräscha färger, som ger ett sportigt och smart uttryck.

Den finns också i färgerna blå, marinblå, ljusblå, grå, ljusgrön och mörkgrön, så att du kan välja den nyans som bäst matchar din stil. Tillverkad i 50% polyester och 50% BC-bomull med en vikt på 140 g/m², erbjuder denna busseronne en lätt och bekväm passform, som klarar av dagligt bruk.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL (15% prisökning för storlekar 2XL och uppåt).

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.