Nybo Navy Unisex Nature Busseronne, Justerbar, Slitstark

469,00 kr539,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5470449-0011

Nybo Navy Unisex Nature Busseronne, Justerbar, Slitstark

Upptäck den mångsidiga och robusta unisex-busseronnen från Nybo Workwear A/S, designad för att uppfylla behoven hos professionella inom vård och service. Denna marinblå busseronne är både justerbar i ryggen och tillverkad av slitstarka material, vilket gör den idealisk för daglig användning. Kombinationen av återvunnen polyester och ekologisk bomull säkerställer inte bara hållbarhet, utan också en hållbar profil.

Kollektionen speglar ett engagemang för funktionalitet och estetik. Den omfattar busseronner i diskreta men professionella färger som ljusblå, mörkgrå, grön och vinröd. Materialet känns lätt och behagligt mot huden, samtidigt som det motstår slitage så att du kan behålla ett professionellt utseende dag efter dag.

Nature Busseronner erbjuder en balans mellan kompetens och vänlighet, och deras design kommunicerar tydligt en hög yrkeskunskap kombinerad med vänlighet. Idealiska för dem som uppskattar både stil och substans i sina arbetskläder.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Observera: Det tillkommer en meravgift på 15% för storlekar från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.