Nybo Navy Unisex Charisma Bussarong, Justerbar, TENCEL®

339,00 kr389,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5470651-0011

Nybo Navy Unisex Charisma Bussarong, Justerbar, TENCEL®

Möt den mångsidiga Nybo Navy Unisex Charisma Busseronne från Nybo Workwear A/S. Denna busseronne, som är designad med raka linjer och sidoslitsar, erbjuder maximal rörelsefrihet. Om du letar efter ett mer feminint uttryck kan modellen enkelt anpassas med hjälp av tryckknapparna på ryggen. Den har praktiska och rymliga fickor, inklusive både mobilficka och nyckelrem. Den kan också beställas som specialmodell med 10 cm extra längd.

Kollektionen erbjuder ett starkt, glatt utseende med en härlig palett av mättade pastellfärger. Tyget är mjukt, extremt bekvämt och slitstarkt, tillverkat av temperaturreglerande TENCEL®, som permanent motstår bakterier och reducerar svettlukt. Detta gör serien idealisk för hälso- och vårdsektorn samt servicebranschen. Alla modeller är utrustade med en smart justering baktill och nyckelremmar på insidan av höftfickorna, vilket uppfyller användarens aktuella behov. V-ringningen ger halsen och ansiktet ett smalare utseende, och flera färgalternativ gör det lätt att matcha med olika byxor. Färgvalet inkluderar Navy, Vit, Blå, Ljusblå, Turkos, Pale Grey, Ljusgrön, Röd, Bordeaux, Ljus Bordeaux, Ljus Lila, Gul och Orange.

Denna busseronne är tillverkad av en blandning av 50% polyester och 50% TENCEL®, vilket säkerställer en vikt på 200 g/m² som är både bekväm och funktionell. Modellen finns i storlekar från XS till 4XL med ett pristillägg på 15% för storlekar från 2XL och uppåt. Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.