Nybo Ljusblå/Vit/Ljusgrön Unisex Nova Premium Busseronne, Komfort, Slitsar, Justerbar

469,00 kr539,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5470871-0212

Nybo Ljusblå/Vit/Ljusgrön Unisex Nova Premium Busseronne, Komfort, Slitsar, Justerbar

Denna mångsidiga unisex-busseronne från Nybo Workwear A/S är skapad för att ge dig både stil och komfort. Den ljusblåa, vita och ljusgröna Nova Premium-modellen täcker dina höfter snyggt och har långa slitsar på sidorna för att säkerställa optimal rörelsefrihet. Den är utrustad med en praktisk bröstficka med en rem för penna eller ID-kort samt två djupa höftfickor med nyckelremmar. En extra smart funktion är den diskreta mobillommen inuti den högra höftfickan. De justerbara remmarna på ryggen säkerställer en individuell passform och en bekväm unisex-silhuett.

Nova Premium-kollektionen är skapad med tanke på både mode och funktionalitet. De noggrant utvalda färgerna, som inkluderar vit, ljusgrön och flera kombinationer som marin och ljusblå, ger dig ett sofistikerat och uppmuntrande utseende. Det hållbara TENCEL®-tyget säkerställer temperaturreglering och motståndskraft mot bakterier, vilket gör kläderna till en utmärkt och hållbar lösning för hälso-, vård- och servicebranschen.

Produkten finns i flera färgkombinationer, såsom vit/ljusgrön/ljusblå, marin/ljusgrön/blå, ljusgrön/marin/ljusblå, ljus bordeaux/orange/bordeaux, och röd/ljusblå/marin för att matcha olika personliga stilar.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Merkostnad 15% för större storlekar från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.