Nybo Orange Unisex Charisma Premium Blus, Slitsar, Temperaturreglerande, Komfort

339,00 kr389,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5470651-0071

Nybo Orange Unisex Charisma Premium Blus, Slitsar, Temperaturreglerande, Komfort

Nybo Workwear A/S presenterar den stilfulla unisex-busseronnen, Charisma Premium. Detta slitstarka och extremt bekväma plagg erbjuder en rak passform med praktiska slitsar i sidorna, som säkerställer en utmärkt rörelsefrihet. Om du önskar en mer figursydd passform för en feminin look, kan detta enkelt uppnås med hjälp av tryckknappslösningen på ryggen. Designet är rikt på funktionalitet med rymliga fickor, som inkluderar mobilficka och nyckelrem.

Denna busseronne är tillverkad i temperaturreglerande TENCEL®, som säkerställer att du alltid känner dig bekväm, även under hektiska arbetsdagar. Det robusta materialet är permanent motståndskraftigt mot bakterier och minskar därmed svettlukt. Modellen kan också beställas med 10 cm extra längd under artikelnumret 547020122.

Kollektionen är ett glatt och färgglatt alternativ till de traditionella vita uniformerna. Du kan njuta av en bred palett av pastellfärger som vit, blå, marinblå, ljusblå, turkos, pale grey, ljusgrön, röd, bordeaux, ljusbordeaux, ljuslila och gul. Den minimalistiska nordiska designen ger kollektionen en modern touch, medan den mjuka, bekväma tygkvaliteten bidrar till hög komfort och nöjda användare. Oavsett om du arbetar inom hälsosektorn, vårdsektorn eller tjänstesektorn, kommer denna mångsidiga och bekväma busseronne att vara ett utmärkt val.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Pristillägg på 15% för överstorlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.