Nybo Sailor Blue Unisex Charisma Bussarong, Stor Rörelsefrihet

339,00 kr389,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5470661-0014

Nybo Sailor Blue Unisex Charisma Bussarong, Stor Rörelsefrihet

Nybo Workwear A/S presenterar en mångsidig och praktisk unisex bussarong som ger stor rörelsefrihet och komfort. Modellen, som har en rak skärning och slitsar i sidorna, säkerställer ultimat rörelsefrihet. Bussarongen kan enkelt justeras till ett mer feminint uttryck med den smarta tryckknappslösningen på ryggen. Dessutom är den utrustad med rymliga fickor, inklusive en mobilficka och en praktisk nyckelrem, vilket gör den idealisk för dagligt bruk.

Supersmart färgglad vårdserie bjuder på en skandinavisk minimalistisk stil, där färger som sailor blue, navy, turkos, ljusgrön, rosa och bordeaux skapar en vacker och glad kollektion. Serien imponerar med sina harmoniska färger och mjuka tygkvalitet, som tillsammans ger en elegant och enkel framtoning.

Bussarongen är tillverkad av en hållbar blandning av 50% polyester och 50% bomull med en vikt på 180 g/m², vilket säkerställer långvarig kvalitet och komfort.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Det tillkommer ett pristillägg på 15% för storlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.