Nybo Pink Unisex Charisma Busseronne, Slitsar, Rörelsefrihet

339,00 kr389,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5470661-0063

Nybo Pink Unisex Charisma Busseronne, Slitsar, Rörelsefrihet

Nybo Workwear A/S presenterar den mångsidiga Nybo Pink Unisex Charisma Bussarong, som är designad för att ge maximal rörelsefrihet på arbetsplatsen. Denna smarta unisex-bussarong har en rak skärning och praktiska slitsar i sidorna, vilket ger stor rörelsefrihet. Om du önskar ett mer feminint uttryck kan modellen enkelt justeras i midjan med hjälp av en tryckknappslösning på ryggen. Bussarongen är funktionellt utrustad med rymliga fickor, inklusive en mobilficka och en nyckelrem, som ökar dess praktiska användning.

Supersmart färgglad vårdserie kollektionen erbjuder en minimalistisk skandinavisk design med en harmonisk kombination av mjuka tygkvaliteter och glada färger. De använda materialen består av 50% polyester och 50% bomull med en vikt på 180 g/m², vilket säkerställer både komfort och funktionalitet. Förutom den livfulla rosa kan du även hitta bussarongen i fina färger som marinblå, sailor blue, turkos, ljusgrön och bordeaux, vilket gör det enkelt att hitta den perfekta nyansen för ditt behov.

Tillgängliga storlekar: 2XS, XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Det tillkommer en extra kostnad på 15% för storlekar 2XL och större.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.