Nybo Mörkgrön Unisex Sportig Mix Busseronne, Kortärmad, Andningsbar, Stretch

499,00 kr569,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5470889-0054

Nybo Mörkgrön Unisex Sportig Mix Busseronne, Kortärmad, Andningsbar, Stretch

Denna bekväma och funktionella unisex-blus från Nybo Workwear A/S kommer med ett dolt tryckknappslås och en mjuk ribb i halsöppningen för optimal komfort. Blusen är designad med både fram- och bakstretch, vilket säkerställer stabilitet och rörelsefrihet. Med justerbara remmar i ryggen kan du anpassa passformen efter dina behov. Modellen är utrustad med två rymliga bröstfickor, varav en har en dold pennhållare och en synlig hållare för ID-kort. De stora höfterna fickorna har nyckelhållare och speciellt designade fickor för mobiltelefoner och andra nödvändigheter.

Kollektionen “Sporty Mix” kombinerar lätt vävt tyg med stickad piké för att skapa högpresterande, funktionella och bekväma överdelar. Den genomtänkta blandningen av klassiska färger som mörkgrön, marinblå, ljusblå, gråmelerad och vinröd framhäver en smickrande silhuett som passar perfekt för både professionellt och vardagsbruk. Produkterna är tillverkade med en kombination av polyester och BC-bomull, vilket säkerställer hög andningsförmåga, färgäkthet och en smutsavvisande yta. Perfekt för dem som arbetar inom vård- och omsorgssektorn.

Ärmarna och sidopanelerna är gjorda av lätt och svetttransporterande piké med en bomullsrik insida, vilket gör blusen mycket bekväm att bära. Slitsarna i sidan bidrar till extra rörelsefrihet och komfort i en hektisk vardag.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Observera att det är en prispålägg på 15% för storlekar från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.