Nybo Navy Unisex Sporty Mix Bussarong, Komfort, Andningsbar, Stretch

499,00 kr569,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5470889-0011

Nybo Navy Unisex Sporty Mix Bussarong, Komfort, Andningsbar, Stretch

Upptäck mångsidigheten med Nybo Navy Unisex Sporty Mix Tunik, som kombinerar komfort och funktionalitet på ett innovativt sätt. Denna unisex-tunik erbjuder en rymlig passform med dold tryckknappslukning och mjuk ribb i halsöppningen för extra komfort. Med stretch framtill och på ryggen, justerbara remmar på ryggen och två stora bröstfickor med extra funktionella detaljer som dold pennhållare och rem för ID-kort, säkerställs optimal funktionalitet. De rymliga stängbara höftfickorna med nyckelremmar och stora mobiltelefonfickor gör denna tunik idealisk för en hektisk arbetsdag.

Ärmar och sidopaneler är utförda i lätt, mjukt och svetttransporterande piqué med en bomullsrik insida, vilket säkerställer maximal andningsförmåga och komfort. En funktionell längd som täcker höfter och bak, samt slitsar i sidan ger fri rörlighet i alla arbetssituationer. Denna tunik är inte bara bekväm, utan också prydlig och erbjuder ett professionellt utseende.

SPORTY MIX-kollektionen förenar det bästa av två världar genom att kombinera superlätt vävt tyg med stickat piqué. Denna högpresterande serie fokuserar på funktionalitet och komfort och uppfyller behoven inom vård- och omsorgssektorn. Textilierna är utvecklade med hållbarhet och hög prestanda i åtanke och har märkbara fördelar som smutsavvisande yttre och svetttransporterande effekt. Den genomgående färgkombinationen framhäver en förslankande siluett och skapar ett lugnt och professionellt utseende.

Förutom Navy är denna tunik tillgänglig i färgerna Ljusblå, Grå melange, Mörkgrön och Bordeaux, vilket ger möjlighet att hitta den perfekta nyansen som passar personliga preferenser eller arbetsmiljön. Med en sammansättning av 50% polyester och 50% BC-bomull, levererar den både hållbarhet och komfort.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Observera, det finns ett pristillägg på 15% för storlekarna 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.