Nybo Ljusblå Unisex Sporty Mix Bussarong, Stretchig, Andningsbar, Komfortabel

499,00 kr569,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5470889-0013

Nybo Ljusblå Unisex Sporty Mix Bussarong, Stretchig, Andningsbar, Komfortabel

Nybo Workwear A/S presenterar denna mångsidiga, ljusblå unisex-busseronn som är mycket bekväm och funktionell för arbetsmiljöer med höga krav. Busseronnen är designad med dold tryckknappslåsning och en mjuk ribb vid halsen, vilket gör den både stilren och praktisk. Stretchmaterial fram och på ryggen säkerställer optimal rörelsefrihet medan justerbara remmar på ryggen möjliggör en personlig passform för ökad komfort hela dagen.

Två stora bröstfickor med dold pennhållare och synlig ID-korthållare, tillsammans med rymliga höftfickor som inkluderar nyckelband och extra stora mobiltelefonfickor, ger praktisk förvaring och enkel åtkomst till nödvändigheter. Designet inkluderar också en optimal längd som täcker höfterna och bakdelen, vilket gör den perfekt för en hektisk arbetsdag. Sidospalter ger extra komfort och rörelsefrihet. Materialet består av en fukttransporterande piqué med en mjuk, bomullsrik insida som ger en lätt och behaglig känsla mot huden. Den höga andningsförmågan gör den idealisk för arbete i krävande och aktiva miljöer.

SPORTY MIX-kollektionen kombinerar lätt vävt tyg med stickad piqué, vilket ger både hög funktionalitet och komfort. Denna serie är skapad för vård- och omsorgssektorn, med en design som mixar klassiska färger som marinblå, grå melange, mörkgrön och bordeaux. De hållbara kvaliteterna säkerställer att produkterna behåller sin prestanda och färgäkthet, även vid frekvent användning och tvätt. Perfekt för att skapa en professionell och omtänksam atmosfär bland personal och boende.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Observera, en extra kostnad på 15% tillkommer för överstorlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.