Nybo Grå Melange Unisex Sportig Mix Bussarong, Rymlig, Andningsbar, Stretch

499,00 kr569,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5470889-0049

Nybo Grå Melange Unisex Sportig Mix Bussarong, Rymlig, Andningsbar, Stretch

Denna busseronne från Nybo Workwear A/S är en mångsidig unisex-modell i grå melange, perfekt designad för att ge både komfort och funktionalitet. Den rymliga busseronnen har dold tryckknappstängning och en mjuk, ribbad halsöppning som säkerställer både bekvämlighet och stil. Tack vare stretchtyg både fram och på ryggen får du optimal stabilitet och rörelsefrihet, och justerbara remmar på ryggen ger möjlighet till en individuell passform.

Med praktiska detaljer som två stora bröstfickor, som inkluderar en dold pennhållare och en hållare för ID-kort, är busseronnen idealisk för vardagen. Dessutom har den rymliga höftfickor med nyckelremmar och extra stora mobiltelefonfickor, vilket gör den ytterst funktionell. De långa ärmarna och sidopanelerna som är gjorda av mjuk och svetttransporterande piké med en bomullsinsida säkerställer en torr och behaglig upplevelse hela dagen. Längden på busseronnen är designad för att täcka både höfter och stuss, vilket ger en snygg och presentabel silhuett i alla arbetssituationer.

SPORTY MIX-kollektionen kombinerar hög prestanda med komfort, där blandningen av superlätt vävt tyg med stickad piké är i fokus. Denna kollektion är idealisk för vård- och omsorgssektorn och bjuder på funktionella detaljer, en klädsam passform och ett professionellt utseende. Serien finns också i klassiska färger som marinblå, ljusblå, mörkgrön och bordeaux som kan kombineras med mörka underdelar för en komplett, professionell look.

Produkten är tillverkad i 50% polyester och 50% BC-bomull, vilket inte bara gör den slitstark utan även hållbar. Tillgänglig i ett brett urval av storlekar från XS till 6XL, med ett pristillägg på 15% för storlekar 2XL och uppåt.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.