Nybo Turkos Unisex Comfort Bussarong, Rymlig, Andningsbar, Stretch, Elastisk

469,00 kr539,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5470949-0021

Nybo Turkos Unisex Comfort Bussarong, Rymlig, Andningsbar, Stretch, Elastisk

Denna rymliga unisex jacka från Nybo Workwear A/S är en perfekt kombination av komfort och funktionalitet. Den turkosa överdelen erbjuder dold tryckknappstängning framtill samt mjuka ton-i-ton-detaljer vid krage och ärmöppningar. Med stretch i ryggen och justerbara remmar på sidorna passar denna modell lätt till olika kroppstyper, vilket gör den lämplig för både män och kvinnor. Raglanärmar och reglerbara ärmöppningar bidrar till optimal passform och komfort.

Jackan är utrustad med två stora bröstfickor, varav en har en invändig pennhållare och en utvändig hållare för ID-kort. Dessutom kommer den med rymliga höftfickor som är utrustade med tryckknappstängning, mobilfickor och nyckelremmar. Överdelen har en längd som täcker höftområdet, och slitsar på sidorna ökar rörelsefriheten. Dess höga andningsförmåga säkerställer att du håller dig fräsch hela dagen.

COMFORT-kollektionen är designad med vård- och servicepersonalen i åtanke, som prioriterar komfort och professionalitet. Med material som TENCEL™ och återvunnen polyester får du textilier som är både mjuka och lätta, samtidigt som de ökar andningsförmågan och färgäktheten. Seriens miljövänliga initiativ, som inkluderar lågpåverkande produktionsmetoder, gör den också till ett hållbart val.

Denna jacka finns i flera fina färger som marinblå, mörkgrön, rosa och bordeaux, så att du kan hitta den perfekta nyansen för dig.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Merpris 15% för storlekar över 2XL.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.