Nybo Mörkgrön Unisex Comfort Bussarong, Stretchbar, Andningsbar

469,00 kr539,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5470949-0054

Nybo Mörkgrön Unisex Comfort Bussarong, Stretchbar, Andningsbar

Nybo Mörkgrön Unisex Comfort Bussarong är designad för både män och kvinnor med fokus på komfort och funktionalitet. Med en dold tryckknappstängning framtill och diskreta ton-i-ton detaljer vid krage och ärmar, är denna bussarong både stilren och praktisk. Den stretchbara ryggen säkerställer flexibilitet, medan justerbara remmar på ryggens sidor gör det enkelt att anpassa den till olika kroppstyper.

Bussarongen har raglanärmar och reglerbara ärmöppningar som ger optimal komfort och passform. Två stora bröstfickor med dolda pennhållare och en centralt placerad rem till ID-kortet tillför extra funktionalitet. Dessutom har den rymliga höfickor med tryckknappstängning, nyckelremmar och fickor för mobiltelefon. Modellen har en bra längd som täcker höfterna och slitsar i sidorna som ger extra rörelsefrihet.

Kollektionen COMFORT, som denna bussarong är en del av, är speciellt utvecklad för vård- och servicepersonal som behöver kläder som kombinerar komfort med ett professionellt utseende. Raglanärmarna skapar en smickrande siluett, och materialvalet av TENCEL™ och återvunnen polyester säkerställer hög andningsförmåga och komfort. Serien prioriterar gröna initiativ och miljövänliga produktionsmetoder som säkerställer hög kvalitet och minimal miljöpåverkan.

Denna bussarong finns även i andra färger som Navy, Turkos, Rosa och Bordeaux, vilket gör det enkelt att välja en färg som passar dina behov.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL (extra kostnad 15% för större storlekar 2XL och uppåt).

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.