Nybo Bordeaux Dam Heart Busseron, Andningsbar, Slitstark, Komfort

279,00 kr329,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 5470961-0064

Nybo Bordeaux Dam Heart Busseron, Andningsbar, Slitstark, Komfort

Nybo Bordeaux Dame Heart Busseronne är det perfekta valet för dig som söker en kombination av komfort och slitstyrka i dina arbetskläder. Denna busseronne, som utmärker sig med sin klassiska silhuett, erbjuder en rymlig passform som täcker bakdelen och höfterna, vilket gör den lämplig för alla arbetssituationer. De täckande ärmarna ger ett sportigt och modernt utseende, medan den V-formade halsöppningen med brett band praktiskt ramar in halsringningen. Den är utrustad med en stor bröstficka och två rymliga höftfickor, varav den högra har en extra inre mobilficka för säker förvaring av din telefon eller andra små enheter. Slits på sidan säkerställer optimal rörelsefrihet och komfort.

HEART-kollektionen är utvecklad som ett klassiskt och funktionellt val för färgglada arbetskläder. Kollektionen fokuserar på en smickrande skärning, bekväma detaljer och praktiska fickor. Det slitstarka TENCEL®-tyget är inte bara andningsbart utan också temperaturreglerande och permanent antibakteriellt, vilket minskar svettlukt och gör kläderna ideala för alla årstider. Kollektionen är därför särskilt lämplig för yrkesverksamma inom hälso- och sjukvårdssektorn samt servicebranschen.

Förutom den snygga bordeauxfärgen kan denna busseronne köpas i färgerna vit, blå, marinblå, ljusblå och ljusgrön, vilket ger möjlighet att välja en färg som passar perfekt till dina preferenser och behov.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Observera att det tillkommer en extra kostnad på 15% för större storlekar från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.