Nybo Vit Dam Shirts & Outdoor Microfleece Kofta, Antipilling, Lätt Figursydd

559,00 kr649,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 7130211-0000

Nybo Vit Dam Shirts & Outdoor Microfleece Kofta, Antipilling, Lätt Figursydd

Denna damfleececardigan från Nybo Workwear A/S är designad för både komfort och hållbarhet. Den mjuka mikrofleecen, som är perfekt lämpad för industrivätt, är tillverkad av högkvalitativa polyesterfibrer och har genomgått en antipillingbehandling på både fram- och baksidan. Detta säkerställer att din cardigan ser ny ut även efter flera tvättar vid upp till 60 grader. Det finns även extra Twill-förstärkning på axlarna och resår i botten för att öka hållbarheten och ge en bra passform. Fram och i sidfickorna finns kvalitetsdragkedjor från YKK, vilket gör cardiganen både praktisk och elegant. Den lätt figursydda passformen ger ett feminint och stilfullt utseende.

Denna kollektion möter olika kundbehov och inkluderar ett brett utbud av t-shirts och andra överdelar som enkelt kan matchas med våra övriga serier över flera olika branscher.

Fleececardiganen är inte bara tillgänglig i klassiskt vitt, utan också i färgerna marinblå, ljusblå, grå, röd och svart, vilket ger dig fler alternativ att hitta den perfekta cardiganen för din garderob.

Tillgängliga storlekar: S, M, L, XL, 2XL, 3XL. Observera att det tillkommer ett pristillägg på 15% för storlekar från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.