Nybo Röd Dame Skjortor & Outdoort Microfleece Kofta, Antipilling, Elastik

559,00 kr649,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 7130211-0060

Nybo Röd Dame Skjortor & Outdoort Microfleece Kofta, Antipilling, Elastik

Denna dam microfleece cardigan från Nybo Workwear A/S är det perfekta valet för dig som söker en praktisk och mjuk jacka, särskilt lämplig för industriell tvätt. Tillverkad av tätstickade polyesterfibrer av hög kvalitet, är den behandlad med antipilling på både fram- och baksidan, vilket säkerställer att den håller sig snygg längre. Designet är lätt figursytt, vilket ger en smickrande passform, medan extra Twill-förstärkning på axlarna samt elastik i nedre kanten tillför hållbarhet och komfort. Cardiganen är utrustad med kvalitets YKK-dragkedjor både fram och i sidofickor, och den tål tvätt vid 60 grader, vilket gör den både praktisk och lätt att underhålla.

Denna microfleece cardigan är en del av vår populära serie. Serien tillgodoser de mycket olika behoven hos våra kunder, vilket innebär att det finns något för varje smak och bransch. Du kan hitta ett stort urval av t-shirts och andra överdelar som matchar denna cardigan perfekt.

Cardiganen finns i flera fina färger, så du kan hitta den som passar bäst till din stil. Välj mellan röd, vit, marinblå, ljusblå, grå och svart.

Tillgängliga storlekar: S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Observera att det tillkommer ett pristillägg på 15 % för överstorlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.