Nybo Grå Dam Skjortor & Outdoort Microfleece Kofta, Antipilling, Elastisk, Figursydd

559,00 kr649,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 7130211-0040

Nybo Grå Dam Skjortor & Outdoort Microfleece Kofta, Antipilling, Elastisk, Figursydd

Upptäck den idealiska fleecekoftan som kombinerar komfort och funktionalitet: Nybo Grå Dam Skjortor & Utomhus Microfleecekofta. Denna mjuka fleecetröja är särskilt designad för industrivätt och tillverkad av polyesterfibrer av hög kvalitet, vilket garanterar en lång livslängd. Den är antipillingbehandlad på båda sidor, så du kan njuta av ett prydligt utseende längre. Med extra twillförstärkning i axelpartiet och resår i botten får du en perfekt passform och hållbarhet. Kvalitets YKK-dragkedjan i fronten och sidofickorna säkerställer både funktionalitet och stil. Koftan tål tvätt vid 60 grader, och dess lätt figursydda design framhäver dina naturliga former.

Denna kofta är en del av vår populära Skjortor & Utomhus kollektion, som är skapad för att möta olika behov. Oavsett vilken bransch du är i, kommer vårt stora sortiment av t-shirts och andra överdelar passa perfekt till dina önskemål och våra andra kollektioner.

Det finns ytterligare färgalternativ för denna produkt: Vit, Marinblå, Ljusblå, Röd och Svart. Tillgängliga storlekar: S, M, L, XL, 2XL, 3XL. Observera att det tillkommer en meravgift på 15% för storlekar från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.