Nybo Röd Dam Prowear T-shirt, Slitstark, Lätt Figursydd, Formstabil

169,00 kr199,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 7150191-0060

Nybo Röd Dam Prowear T-shirt, Slitstark, Lätt Figursydd, Formstabil

Upptäck den perfekta kombinationen av stil och robusthet med denna slitstarka dam T-shirt från Nybo Workwear A/S. Denna lätt figursydda modell har en rund hals och sidsprund, som ger ett sofistikerat och bekvämt utseende. T-shirten är förkrympt vid mycket hög temperatur, vilket säkerställer att den är ytterst formstabil och färgbeständig, även efter många tvättar.

Som en del av Prowear-kollektionen erbjuder denna extra slitstarka dam T-shirt maximal hållbarhet med minimal krympning och hög färgbeständighet, idealisk för industriella tvätterier. Kollektionen omfattar ett brett utbud av T-shirts, pikéer och sweatshirts som kan motstå industriella tvätt- och torkprocesser utan att förlora sin form och glans.

Den röda Prowear dam T-shirt är gjord av en robust 40/60% polyester/bomullsblandning med en vikt på 210-220 g/m², vilket säkerställer både komfort och hållbarhet. Förutom den iögonfallande röda färgen finns denna T-shirt också i vit, marinblå, ljusblå och svart.

Tillgängliga storlekar: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. Det finns ett pristillägg på 15% för storlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.