Nybo Ljusblå Dam Prowear T-Shirt, Slitstark, Formstabil

169,00 kr199,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 7150191-0013

Nybo Ljusblå Dam Prowear T-Shirt, Slitstark, Formstabil

Denna slitstarka dam T-shirt från Nybo Workwear A/S, erbjuder både komfort och hållbarhet tack vare dess lätt figursydda design med rund hals och sidoslitsar. Tillverkad med kvalitetsmaterial, en blandning av 40% polyester och 60% bomull, säkerställer denna T-shirt formstabilitet och färgäkthet, eftersom den är förkrympt vid mycket höga temperaturer. Denna funktion gör den idealisk för frekvent användning utan att förlora sin form eller färg.

Pro Wear Dam T-shirt är en del av Prowear-kollektionen, som är skräddarsydd för industriella tvätterier som behöver pålitliga och slitstarka textilier. Med sin låga krympningsprocent och höga färgäkthet, är denna kollektion den perfekta lösningen för dem som behöver kläder som kan hantera regelbunden och krävande tvätt och torkning.

Addera en touch av färg till din garderob med denna T-shirt, som är tillgänglig i flera färgval: ljusblå, vit, marinblå, röd och svart. Oavsett vilken färg du väljer, är du garanterad en T-shirt som håller sig snygg och presentabel genom många tvättar.

Tillgängliga storlekar: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. Merpris 15% för storlekar från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.