Nybo Navy Dam Prowear T-shirt, Extra Slitstark, Figursydd

139,00 kr169,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 7250081-0011

Nybo Navy Dam Prowear T-shirt, Extra Slitstark, Figursydd

Nybo Workwear A/S presenterar Nybo Navy Dam Prowear T-Shirt, en extra slitstark modell, designad speciellt för kvinnor. Denna figursydda dam-T-shirt har en bekväm rund hals och eleganta sidosprund, som ger en modern och snygg passform. T-shirten är förkrympt vid en mycket hög temperatur, vilket säkerställer att den förblir formstabil och färgbeständig även efter flera tvättar.

Prowear-kollektionen erbjuder industriella tvätterier en idealisk serie av T-shirts, pikéer och sweatshirts, som kan motstå den hårda behandlingen i industritvätt. Med låg krympningsgrad och hög färgbeständighet, är denna kollektion både hållbar och pålitlig.

T-shirten finns i en rad attraktiva färger förutom navy, inklusive vit, ljusblå, blå melange, azur, grå melange, lime, röd, lila och svart, vilket ger gott om möjligheter att hitta precis den stil som passar dig bäst.

Materialet består av en robust 40/60% polyester/bomullsblandning på 210-220 g/m², vilket ger en bekväm och slitstark yta.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. Det finns ett tillägg på 15% för större storlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.