Nybo Azur Dam Prowear T-Shirt, Slitstark, Figursydd, Formstabil

139,00 kr169,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 7250081-0022

Nybo Azur Dam Prowear T-Shirt, Slitstark, Figursydd, Formstabil

Pro Wear dam T-shirt från Nybo Workwear A/S är designad för kvinnor som uppskattar slitstyrka och komfort i sina arbetskläder. Denna lätt figursydda modell har en rund hals och smarta sidoslitsar, som ger extra rörelsefrihet och stil. T-shirten är förkrympt vid väldigt hög temperatur, vilket inte bara gör den formstabil, utan även säkerställer att färgen förblir klar tvätt efter tvätt.

Prowear-kollektionen är idealisk för industriella tvätterier och omfattar T-shirts, Polos och Sweatshirts som tål industritvätt och torkning. Dessa produkter kännetecknas av deras låga krympningsgrad och utmärkta färgäkthet, vilket gör dem perfekta för intensiv och professionell användning.

Denna T-shirt är tillverkad av en hållbar blandning av 40% polyester och 60% bomull med en vikt på 210-220 g/m², vilket ger en robust och bekväm känsla. Den är inte bara tillgänglig i den eleganta färgen Azur, utan också i Vit, Marinblå, Ljusblå, Blå melange, Grå melange, Lime, Röd, Lila och Svart.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. Observera att det är en merkostnad på 15% för storlekar från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.