Nybo Blå Melange Dam Prowear T-Shirt, Extra Slitstark, Figursydd, Formstabil

139,00 kr169,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 7250081-0017

Nybo Blå Melange Dam Prowear T-Shirt, Extra Slitstark, Figursydd, Formstabil

Nybo Workwear A/S har skapat en slitstark dam T-shirt, som är både snygg och funktionell. Denna Pro Wear dam T-shirt är perfekt formstabil, eftersom den är förkrympt vid mycket hög temperatur. Designet är lätt figursytt med en behaglig rund hals och sidslitsar, vilket ger den en feminin och modern touch. Gjord av en 40/60% polyester/bomullsblandning med en vikt på 210-220 g/m², är denna T-shirt både bekväm och hållbar. Färgvalen inkluderar blå melange, vit, marin, ljusblå, azur, grå melange, lime, röd, lila och svart, så du kan välja den perfekta nyansen för varje tillfälle.

Industriella tvätterier har med denna kollektion en idealisk rad av T-shirts, Polos och Sweatshirts, som kan hantera industriell tvätt och torkning. Produkterna i Prowear-kollektionen utmärker sig med deras låga krympningsprocent och imponerande färgäkthet, vilket säkerställer en lång livslängd och varaktig färg, även efter många användningar och tvättar.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. Observera att det är ett pristillägg på 15% för storlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.