Nybo Röd Lady Prowear T-Shirt, Slitstark, Formstabil

139,00 kr169,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 7250081-0060

Nybo Röd Lady Prowear T-Shirt, Slitstark, Formstabil

Pro Wear dam T-shirt från Nybo Workwear A/S är den ultimata T-shirten för kvinnor som kräver extra slitstyrka och formstabilitet. Designad med en lätt figursydd passform, rund hals och praktiska slitsar i sidorna, framhäver denna T-shirt din figur på ett elegant sätt. En förkrympning vid mycket hög temperatur säkerställer en oöverträffad färgäkthet och formstabilitet, även efter många tvättar.

Prowear-kollektionen är utvecklad speciellt för industriella tvätterier och innehåller en rad hållbara och bekväma T-shirts, pikéer och sweatshirts. Varje produkt i kollektionen är designat för att klara av industriella tvättprocesser med minimal krympning och bibehållen färgintensitet. Välj mellan ett antal färger såsom vit, marinblå, ljusblå, blå melange, azur, grå melange, lime, lila och svart, så att du kan hitta den perfekta färgen för varje tillfälle.

Den robusta blandningen av 40% polyester och 60% bomull med en vikt på 210-220 g/m² ger en ovanlig hållbarhet, oavsett vilken färg du väljer.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. Observera att ett tillägg på 15% tillkommer för storlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.