Nybo Navy Dam Prowear Polo, Extra Slitstark, Förkrympt

349,00 kr409,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 7250091-0011

Nybo Navy Dam Prowear Polo, Extra Slitstark, Förkrympt

Nybo Workwear A/S presenterar en extra slitstark dam-poloskjorta, designad för att uppfylla de högsta kraven inom arbetskläder. Pro Wear dam-polon i marinblått är tillverkad i en hållbar mix av polyester och bomull, vilket säkerställer både komfort och robusthet. Med sin klassiska design, inklusive en praktisk bröstficka, nack- och axelband samt nackskydd, är denna polo både funktionell och stilren. Den har genomgått en omfattande krympningsprocess vid mycket höga temperaturer före och efter infärgning, vilket garanterar extra stabilitet och en lång livslängd.

Nybo Workwears ProWear-kollektion är idealisk för industriella tvätterier, eftersom den omfattar ett urval av T-shirts, polos och sweatshirts, som alla kan tvättas och torkas industriellt. Med låg krympningsgrad och hög färgbeständighet uppfyller produkterna de mest krävande behoven inom arbetskläder.

Denna poloshirt finns inte bara i marinblått utan även i ett brett urval av färger, inklusive vit, ljusblå, blå melange, kungsblå, azur, kolgrå, grå melange, grön, lime, röd, vinröd, lila, gul, orange, svart och silvergrå.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Det tillkommer ett pristillägg på 15% för storlekar 2XL och större.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.