Nybo Blå Melange Dam Prowear Polo, Extra Slitstark

349,00 kr409,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 7250091-0017

Nybo Blå Melange Dam Prowear Polo, Extra Slitstark

Nybo Workwear A/S presenterar en Pro Wear dam-polo, som är designad för att vara både extra slitstark och bekväm. Denna klassiska polotröja är utrustad med en praktisk bröstficka samt nack- och axelband, som säkerställer en varaktig passform. En spegel vid nacken lägger till extra detaljer till den annars tidlösa modellen. För att garantera maximal stabilitet och förlängd livslängd har polon genomgått en förkrympningsprocess vid mycket höga temperaturer både före och efter infärgning.

Den exklusiva kollektionen Prowear är idealisk för industriella tvätterier och omfattar ett brett utbud av T-shirts, polotröjor och sweatshirts som kan hantera industriell tvättning och torkning. Produkterna i denna kollektion har en låg krympningsprocent och håller deras färg otroligt bra.

Denna dam polotröja finns tillgänglig i färgen blå melange, men kan också fås i en rad andra fina färger, inklusive vit, marinblå, ljusblå, kungsblå, azurblå, kolgrå, grå melange, grön, lime, röd, bordeaux, lila, gul, orange, svart och silvergrå. Polotröjan är gjord av en 50/50% blandning av polyester och bomull, vilket ger en vikt på 210-220 g/m², som säkerställer en bekväm och funktionell polotröja för varje arbetsdag.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Det är ett pristillägg på 15% för storlekar från 2XL och upp.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.