Nybo Orange Dam Prowear Polo, Extra Slitstark

349,00 kr409,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 7250091-0071

Nybo Orange Dam Prowear Polo, Extra Slitstark

Nybo Workwear A/S presenterar deras Nybo Orange Dam Prowear Polo, som är designad för att vara extra slitstark. Denna klassiska damtopp har en praktisk bröstficka samt förstärkta nack- och axelband för extra hållbarhet. Polotröjan är försedd med ett nackband och har blivit förkrympt vid mycket höga temperaturer både före och efter färgning. Detta säkerställer den bästa stabiliteten och förlängd livslängd för polotröjan.

Prowear-kollektionen är perfekt för industrtvättar och omfattar T-shirts, Polotröjor och Sweatshirts som klarar industriell tvätt och torkning. Produkterna i denna kollektion är kända för sin låga krympprocent och höga färgbeständighet, vilket är idealiskt för dem som söker pålitliga och långvariga arbetsklädeslösningar.

Polotröjan kommer i ett brett urval av färger, inklusive Vit, Marinblå, Ljusblå, Blå melange, Kunglig blå, Azur, Mörkgrå, Grå melange, Grön, Lime, Röd, Bordeaux, Lila, Gul, Svart och Silvergrå, så att det finns något för alla smaker.

Materialet består av en blandning av 50% polyester och 50% bomull och väger mellan 210 och 220 g/m². Detta gör polotröjan bekväm att bära hela dagen och samtidigt tillräckligt robust för daglig användning.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Det tillkommer en merkostnad på 15% för storlekar från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.