Nybo Kungsblå Herr Basic T-shirt, Klassisk Modell, Slitstark

119,00 kr129,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 8150101-0020

Nybo Kungsblå Herr Basic T-shirt, Klassisk Modell, Slitstark

Nybo Kongeblå Herr Basic T-shirt erbjuder en slitstark och klassisk modell med fyralagers ribbkant i halsen och nack- och axelband, som garanterar att den håller formen tvätt efter tvätt. Denna T-shirt, tillverkad av 100% bomull med en vikt på 175 g/m², är en av marknadens bästa och mest sålda modeller.

Basic-kollektionen är känd för sitt breda urval av T-shirts, polos och sweatshirts, som passar perfekt för kunder som önskar bra passform och kvalitet utan behov för industriell tvätt och torkning. Förutom den kongeblå färgen, finns denna T-shirt även i en mängd andra färger, inklusive vit, marinblå, ljusblå, turkos, indigo, sand, mokka, kit, kolgrå, snömelange, grafitmelange, gråmelange, grön, äppelgrön, lime, oliv, röd, pink, vinröd, lila, gul, orange och svart.

Med sin tidlösa design och höga hållbarhet är denna T-shirt ett måste i varje garderob och perfekt både för arbetsliv och fritid. Tillgängliga storlekar: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. Observera att det tillkommer ett pristillägg på 15 % för överstorlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.