Nybo Indigo Herr Basic T-Shirt, Håller Formen, Klassisk Modell

119,00 kr129,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 8150101-0024

Nybo Indigo Herr Basic T-Shirt, Håller Formen, Klassisk Modell

Nybo Indigo Herr Basic T-Shirt från Nybo Workwear A/S är en klassisk T-shirt som behåller sin form även efter upprepad tvätt. Denna T-shirt har en fyralagers ribbkant vid halsen samt nacke- och axelband, vilket gör den till ett hållbart och bekvämt val. Med sin tidlösa form är denna T-shirt en av marknadens bästa och en av våra mest sålda produkter.

Basic-kollektionen erbjuder ett brett sortiment av T-shirts, polos och sweatshirts, perfekt för kunder som önskar god variation och bra passform. Idealisk för de som inte behöver industriell tvätt och torkning.

Denna T-shirt är tillverkad av 100% bomull på 175 g/m², vilket säkerställer en bekväm upplevelse hela dagen. Förutom indigo finns den tillgänglig i en mängd färger, inklusive vit, marinblå, ljusblå, kungsblå, turkos, sand, mocca, kit, antracitgrå, snow melange, grafit melange, grå melange, grön, äppelgrön, lime, oliv, röd, rosa, vinröd, lila, gul, orange och svart, vilket gör det lätt att hitta den perfekta T-shirten för varje smak och tillfälle.

Tillgängliga storlekar: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Observera att det är ett pristillägg på 15% för storlekar från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.