Nybo Pink Herr Basic T-shirt, Slitstark, Klassisk Modell

119,00 kr129,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 8150101-0063

Nybo Pink Herr Basic T-shirt, Slitstark, Klassisk Modell

Nybo Workwear A/S presenterar denna klassiska Nybo Pink Herr Basic T-shirt, som är känd för sin hållbarhet och populära passform. Denna T-shirt är designad med en fyralagers ribbkant i halsen samt nack- och axelband, som säkerställer att den håller formen även efter många tvättar. Med sin enkla och tidlösa stil är det en av marknadens bästa och mest sålda t-shirts, vilket gör den till ett idealiskt val för varje garderob.

Basic är vår standardserie av t-shirts, polotröjor och sweatshirts. Kollektionen är perfekt för kunder som önskar ett stort utbud och en bra passform, men som inte har behov av industriell tvätt och torkning.

Denna modell är tillverkad av 100% bomull i en vikt av 175 g/m², vilket säkerställer en bekväm och andningsbar upplevelse hela dagen. Du kan välja mellan många färger som Vit, Marinblå, Ljusblå, Kungblå, Turkos, Indigo, Sand, Mocka, Kit, Mörkgrå, Snow melange, Grafit melange, Grå melange, Grön, Äppelgrön, Lime, Oliv, Röd, Bordeaux, Lila, Gul, Orange och Svart, så det finns något för varje smak och tillfälle.

Tillgängliga storlekar: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL (merpris 15% för större storlekar 2XL och uppåt).

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.