Nybo Navy Herr Prowear T-Shirt, Slitstark, Kortärmad

139,00 kr169,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 8150211-0011

Nybo Navy Herr Prowear T-Shirt, Slitstark, Kortärmad

Upplev komfort och hållbarhet i toppklass med denna slitstarka t-shirt från Nybo Workwear A/S. Denna Navy herr prwear t-shirt är kortärmad och har en imponerande 4-lagers halsrib, sidsömmar, nackband samt nack- och axelband, vilket säkerställer extra stabilitet och lång livslängd. T-shirten har genomgått en förkrympningsprocess vid mycket höga temperaturer, vilket ger extra stabilitet över tid.

En del av den eftertraktade Prowear-kollektionen, som är perfekt för industriella tvätterier. Kollektionen omfattar T-shirts, pikétröjor och sweatshirts som kan motstå industritvätt och torkning samt har låg krympningsgrad och hög färgbeständighet. Finns i ett brett utbud av färger som vit, ljusblå, blå melange, kungblå, azur, mörkgrå, grå melange, flaskgrön, lime, röd, bordeaux, lila, gul, orange, svart och silvergrå, finns det en färg för varje smak och situation.

Denna t-shirt är tillverkad av en blandning av 40% polyester och 60% bomull med en vikt på 210-220 g/m², vilket ger både komfort och hållbarhet. Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. En merkostnad på 15% tillkommer för överstorlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.