Nybo Orange Herr Basic T-Shirt, Klassisk Modell, Slitstark

119,00 kr129,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 8150101-0071

Nybo Orange Herr Basic T-Shirt, Klassisk Modell, Slitstark

Denna T-shirt från Nybo Workwear A/S är en klassisk modell som utmärker sig med sin slitstarka kvalitet och komfort. Designad med en fyralagers ribbkantskrage samt nack- och axelband, säkerställer denna T-shirt en optimal passform och form, även efter flera tvättar. Denna modell är en av marknadens bästa och vår mest sålda T-shirt, vilket vittnar om dess höga kvalitet och popularitet.

Basic är kollektionen för dig som önskar ett mångsidigt urval av T-shirts, polos och sweatshirts med bra passform. Denna serie är idealisk om du inte har behov av industriell tvätt och torkning, men ändå vill ha kläder med hög hållbarhet och komfort.

Förutom den iögonfallande orangea färgen, finns denna T-shirt i ett brett urval av färger, inklusive vit, marinblå, ljusblå, kungsblå, turkos, indigo, sand, mocca, kit, antracit, snow melange, grafit melange, grå melange, grön, äppelgrön, lime, oliv, röd, rosa, bordeaux, lila, gul och svart. Den är tillverkad av 100% bomull med en vikt på 175 g/m², vilket garanterar en mjuk och andningsbar upplevelse.

Tillgängliga storlekar: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Observera att det tillkommer en extra avgift på 15% för storlekar från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.