Nybo Vit Herr Prowear T-Shirt, Extra Hållbar, Kortärmad

139,00 kr169,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 8150211-0000

Nybo Vit Herr Prowear T-Shirt, Extra Hållbar, Kortärmad

Upplev den extra slitstarka herr Prowear T-shirt från Nybo Workwear, som är designad med korta ärmar för optimal komfort och funktionalitet. Denna T-shirt är tillverkad med en 4-lagers halsribba, sidosömmar, nack- och axelband samt nackespegel, vilket säkerställer enastående hållbarhet. Tack vare en specifik förkrympningsprocess vid mycket höga temperaturer är T-shirten ytterst stabil och har mycket lång livslängd. Den finns i ett brett spektrum av färger, inklusive vit, marinblå, ljusblå, blå melange, kungsblå, azur, kolgrå, grå melange, flaskgrön, lime, röd, bordeaux, lila, gul, orange, svart och silvergrå.

Prowear-kollektionen från Nybo Workwear är perfekt för industriella tvätterier som kräver T-shirts, pikéer och tröjor som kan tvättas och torkas industriellt. Produkterna i denna kollektion har en låg krympningsprocent och stor färgäkthet, vilket gör dem extremt hållbara och färgbeständiga.

Materialet är en kombination av 40% polyester och 60% bomull med en vikt på 210-220 g/m², vilket gör T-shirten både bekväm och slitstark.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. För storlekar 2XL och uppåt tillkommer en merkostnad på 15%.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.