Nybo Blå Melange Herr Prowear T-Shirt, Kortärmad, Extra Slitstark

139,00 kr169,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 8150211-0017

Nybo Blå Melange Herr Prowear T-Shirt, Kortärmad, Extra Slitstark

Upplev den exceptionella kvaliteten och hållbarheten med Nybo Blå Melange Herr Prowear T-shirt. Denna kortärmade t-shirt är designad för att motstå slitage och är en del av den kända Pro Wear-kollektionen. Med 1/4 ärm, 4-lager halsrib, sidosöm samt nack- och axelband, är den byggd för att hålla. Nack- och axelspeglarna säkerställer en bekväm passform, medan den omfattande förkrympningsprocessen, som t-shirten har genomgått vid extremt höga temperaturer, garanterar en stabil och hållbar form genom hela dess livstid.

Prowear är en kollektion designad med industriella tvätterier i åtanke. Här hittar du t-shirts, pikéer och sweatshirtar som lätt kan tvättas och torkas industriellt utan att förlora form eller färg. Med en minimal krympprocent och hög färgäkthet levererar denna kollektion det ultimata inom arbetskläder.

Denna herr-t-shirt är tillverkad i en slitstark blandning av polyester och bomull, vilket säkerställer både komfort och hållbarhet. Förutom den klassiska blå melangefärgen är denna t-shirt också tillgänglig i färgerna vit, marinblå, ljusblå, kungsblå, azur, mörkgrå, grå melange, flaskgrön, limegrön, röd, bordeaux, lila, gul, orange, svart och silvergrå.

Tillgängliga storlekar: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. Prisökning med 15% för storlekar från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.