Nybo Flaskgrön Herr Prowear T-shirt, Kortärmad, Extra Slitstark

139,00 kr169,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 8150211-0056

Nybo Flaskgrön Herr Prowear T-shirt, Kortärmad, Extra Slitstark

Denna herr T-shirt från Nybo Workwear A/S, Nybo Flaskegrön Herr Prowear T-shirt, Kortärmad, Extra Slitstark, är en idealisk klädsel för både yrkesbruk och fritid. Denna Pro Wear T-shirt, som har 1/4 ärmar, är designad för att vara extra hållbar med 4-lagers halssnibb, sidossöm, nack- och axelband samt nackspjäll. Den har också genomgått en förkrympningsprocess vid mycket höga temperaturer, vilket säkerställer extra stabilitet och lång livslängd.

Med en blandning av 40% polyester och 60% bomull och en vikt på 210-220 g/m², erbjuder denna T-shirt den perfekta kombinationen av komfort och funktionalitet. Den flaskegröna färgen framhäver T-shirten, men den finns också i ett brett utbud av andra färger, inklusive vit, marinblå, ljusblå, blå melange, kungblå, azur, mörkgrå, grå melange, lime, röd, vinröd, lila, gul, orange, svart och silvergrå, vilket gör det enkelt att hitta exakt den nyans som passar din stil eller ditt behov.

Prowear-kollektionen är perfekt för industriella tvätterier som kräver kläder som lätt kan tvättas och torkas industriellt utan att förlora form eller färg. Kläder i denna kollektion har en låg krympprocent och hög färgäkthet, vilket gör dem idealiska för frekvent användning.

Tillgängliga storlekar: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. För storlekar 2XL och uppåt tillkommer en extra kostnad på 15%.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.