Nybo Gul Herr Prowear T-shirt, Kortärmad, Slitstark

139,00 kr169,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 8150211-0070

Nybo Gul Herr Prowear T-shirt, Kortärmad, Slitstark

Nybo Workwear A/S erbjuder en utmärkt kombination av funktionalitet och stil med deras Nybo Gul Herr Prowear T-shirt i kortärmad design. Denna extra slitstarka T-shirt är utrustad med en robust 4-lagers halsrib och precisa detaljlösningar som sidsöm, nack- och axelband samt nackbeslag, vilket säkerställer både hållbarhet och komfort. T-shirten har genomgått en särskild förkrympningsprocess vid höga temperaturer, vilket garanterar stabilitet och förlänger livslängden.

Prowear-kollektionen, som också inkluderar T-shirts, Polos och Sweatshirts, är utvecklad speciellt för industriella tvätterier, där produkterna kan klara både tvätt och torkning industriellt utan väsentlig krympning och med hög färgäkthet.

För att matcha olika arbetsuniformer och stilar, kan denna solida T-shirt fås i ett brett utbud av färger, inklusive vit, marin, ljusblå, blå melange, kunglig blå, azur, antracit, grå melange, flaskgrön, lime, röd, vinröd, lila, orange, svart och silvergrå. Materialet består av en hållbar blandning av 40% polyester och 60% bomull med en vikt på 210-220 g/m², perfekt för arbetsbruk. Tillgängliga storlekar: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. Det är ett pristillägg på 15% för storlekar från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.