Nybo Svart Herr Prowear T-Shirt, Kortärmad, Extra Slitstark

139,00 kr169,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 8150211-0072

Nybo Svart Herr Prowear T-Shirt, Kortärmad, Extra Slitstark

Denna extra slitstarka herr T-shirt från Nybo Workwear är designad för att möta vardagens utmaningar och är perfekt för krävande arbetsförhållanden. Med en 1/4-ärmsdesign och 4-lagers halsribban ger den hög komfort och hållbarhet. T-shirten är utrustad med sidsöm, nack- och axelband samt nackespegel, vilket ger extra stabilitet. Den unika förkrympningsprocessen vid höga temperaturer betyder att T-shirten behåller sin form och kvalitet tvätt efter tvätt.

Prowear-kollektionen är ett utmärkt val för industriella tvätterier med sitt urval av T-shirts, Pikéer och Sweatshirts, som kan tåla intensiv tvättning och torkning. Produkterna i denna kollektion är kända för sina låga krympningsprocent och höga färgäkthet, vilket säkerställer lång livslängd och varaktig färgkvalitet.

Denna T-shirt finns i en rad snygga färger utöver svart, bland annat vit, marinblå, ljusblå, blå melange, kungsblå, azure, antracitgrå, grå melange, buteljgrön, lime, röd, vinröd, lila, gul, orange och silvergrå. Materialkompositionen av 40/60% polyester/bomull och en vikt på 210-220 g/m² bidrar till produktens robusthet och användarvänlighet.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. Observera att det tillkommer en prishöjning på 15% för stora storlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.