Nybo Vit Herr Basic Polo T-shirt, Bröstficka, Slitstark

259,00 kr289,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 8250121-0000

Nybo Vit Herr Basic Polo T-shirt, Bröstficka, Slitstark

Nybo Workwear A/S presenterar denna mångsidiga och slitstarka herrpolo T-shirt, tillverkad i en slitstark pique-kvalitet. Den klassiska modellen är utrustad med en praktisk bröstficka och har stilfulla ribbdetaljer vid både krage och ärm, vilket ger ett tidlöst utseende. Polon finns i en rad färger såsom marinblå, ljusblå, kungsblå, mörkgrå, gråmelerad, grön, röd, gul och svart, samt den alltid populära vita varianten, vilket gör det enkelt att hitta den färg som passar exakt till dina behov.

Den använda kvaliteten är en blandning av 50% polyester och 50% bomull, vilket ger optimal komfort och hållbarhet. Tyget är på 180 g/m², vilket säkerställer en behaglig och slitstark produkt som klarar frekvent användning.

Basic-serien, som denna polo tillhör, är en del av vår standardkollektion av T-shirts, polos och sweatshirts. Serien är perfekt för kunden som uppskattar stort urval och god passform, men som inte behöver sina arbetskläder för industriell tvätt och torkning.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. Observera att det tillkommer en extra kostnad på 15% för överstorlekar från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.