Nybo Navy Herr Prowear T-Shirt, Slitstark, Långärmad

199,00 kr229,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 8150221-0011

Nybo Navy Herr Prowear T-Shirt, Slitstark, Långärmad

Nybo Workwear A/S presenterar den otroligt hållbara Prowear T-shirt för herrar i en elegant marinblå färg. Denna långärmade T-shirt kombinerar stil och funktionalitet med sina många detaljer, såsom 4-lagers halsrib, sidsöm och både nack- och axelband samt en extra nackenspegel, som säkerställer perfekt passform och komfort. T-shirten har förkrympts vid mycket höga temperaturer för att garantera extra stabilitet och lång livslängd.

Perfekt för industriella tvätterier, erbjuder Prowear-kollektionen ett brett utbud av kvalitets-T-shirts, polos och sweatshirts, som alla kan motstå de krävande förhållandena vid industriell tvätt och torkning. Med låg krympningsgrad och hög färgäkthet är denna kollektion lämplig för varje arbetsplats eller vardaglig användning.

Förutom marinblå, finns denna slitstarka T-shirt också i vit, grå melange och svart, vilket ger dig flera stilfulla valmöjligheter. Materialet är en robust blandning av 40% polyester och 60% bomull, med en vikt på 210-220 g/m², vilket säkerställer både komfort och hållbarhet.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. Det är ett pristillägg på 15% för överstorlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.