Nybo Svart Herr Prowear T-shirt, Långärmad, Extra Slitstark

199,00 kr229,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 8150221-0072

Nybo Svart Herr Prowear T-shirt, Långärmad, Extra Slitstark

Nybo Workwear A/S presenterar denna extra slitstarka Pro Wear T-shirt med långa ärmar, som är designad för intensiv användning. Denna herr-T-shirt är tillverkad med 4-lagers halsrib, sidsöm, nack- och axelband samt nackrygg, vilket säkerställer extra komfort och hållbarhet. T-shirten har genomgått en avancerad förkrympningsprocess vid höga temperaturer för att bevara stabiliteten och förlänga livslängden, perfekt för dem som behöver pålitliga arbetskläder.

Pro Wear-kollektionen erbjuder enastående produkter, inklusive T-shirts, pikétröjor och sweatshirts, som kan motstå industriell tvätt och torkning. Med låg krympningsprocent och hög färgäkthet är dessa plagg idealiska för industriella tvätterier och professionella miljöer.

Denna långärmade T-shirt finns inte bara i klassiskt svart, utan också i vit, marinblå och grå melange, så att du kan välja den färg som bäst passar dina behov. Tillverkad av en praktisk blandning av polyester och bomull i kvalitetsmaterial på 210-220 g/m², är den både funktionell och bekväm.

Tillgängliga storlekar: S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. Observera att det är en merkostnad på 15 % för storlekar från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.