Nybo Ljusblå Herr Basic Pikétröja, Kortärmad, Slitstark, Ribbdeltaljer, Bröstficka

259,00 kr289,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 8250121-0013

Nybo Ljusblå Herr Basic Pikétröja, Kortärmad, Slitstark, Ribbdeltaljer, Bröstficka

Upplev komfort och hållbarhet med Nybo Ljusblå Herr Basic Poloshirt, en stilfull och funktionell pikétröja från Nybo Workwear A/S. Denna pikétröja, som är tillverkad i slitstark piqué-kvalitet, är designad för att motstå daglig användning samtidigt som den behåller sitt stilfulla utseende. Den klassiska modellen är utrustad med ribbdetaljer på kragen och ärmarna samt en praktisk bröstficka, vilket gör den både estetiskt tilltalande och funktionell.

Basic-kollektionen är en del av vår standardserie som inkluderar ett brett urval av T-shirts, pikétröjor och sweatshirts. Den är idealisk för kunder som önskar en bra passform och ett stort utbud, utan behovet av industriell tvätt och torkning. Oavsett om du föredrar en klassisk ljusblå nyans eller en av de många andra tillgängliga färgerna som vit, marinblå, kungsblå, mörkgrå, grå melange, grön, röd, gul eller svart, så erbjuder denna produkt något för varje smak.

Pikétröjan är gjord av en blandning av 50% polyester och 50% bomull, med en vikt på 180 g/m², vilket säkerställer både komfort och hållbarhet i en perfekt balans.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Det finns en extra kostnad på 15% för överstorlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.