Nybo Navy Herrpolotröja Pro Wear, Extra Slitstark, Bröstficka

349,00 kr409,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 8250281-0011

Nybo Navy Herrpolotröja Pro Wear, Extra Slitstark, Bröstficka

Upplev komfort och hållbarhet med Nybo Navy Herrpolo Pro Wear, en extra slitstark pikétröja från Nybo Workwear A/S. Denna klassiska modell är utrustad med en praktisk bröstficka, nack- och axelband samt en nackespegel för ökad komfort och stabilitet. Genom en förkrympsprocess vid mycket höga temperaturer både före och efter infärgning, säkerställs polons långvariga hållbarhet och minimala krympning.

Pro Wear Polo shirt är tillverkad i en robust kombination av 50% polyester och 50% bomull med en vikt på 210-220 g/m², vilket gör den lämplig för industriella tvätterier. Denna pikétröja är inte bara imponerande i marinblå, utan finns även tillgänglig i en rad andra färger som vit, ljusblå, blå melange, kungsblå, azur, mörkgrå, grå melange, grön, lime, röd, vinröd, lila, gul, orange, svart och silvergrå.

Pro Wear-kollektionen är perfekt för industriella tvätterier, eftersom den omfattar T-shirts, Pikéer och Sweatshirts, som alla kan tvättas och torkas industriellt. Produkterna i denna kollektion har låg krympningsprocent och hög färgäkthet, vilket gör dem mycket pålitliga.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. Merpris 15% för överstorlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.