Nybo Gul Herr Prowear Polo, Slitstark, Bröstficka, Förkrympt

349,00 kr409,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 8250281-0070

Nybo Gul Herr Prowear Polo, Slitstark, Bröstficka, Förkrympt

Denna slitstarka Nybo Gul Herr Prowear Polo är den perfekta kombinationen av funktionalitet och stil. Polotröjan är utrustad med en praktisk bröstficka, och dess klassiska design gör den lämplig för både arbete och avkoppling. Med nackband och nack- och axelband får du extra komfort och hållbarhet. Tack vare en omfattande förkrympningsprocess vid höga temperaturer, både före och efter infärgning, säkerställer vi extra stabilitet och lång livslängd.

Prowear-kollektionen är idealisk för industriella tvätterier som behöver en robust serie av T-shirts, polotröjor och sweatshirts. Produkterna kan tvättas och torkas industriellt, har en låg krympningsprocent och stor färgäkthet. Denna modell finns i en mängd färger som vit, navy, ljusblå, blå melange, kunglig blå, azur, antracitgrå, grå melange, grön, lime, röd, vinröd, lila, orange, svart och silvergrå.

Materialet består av en 50/50 blandning av polyester och bomull på 210-220 g/m², vilket gör polotröjan både bekväm och slitstark.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. Det finns ett pristillägg på 15% för storlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.