Nybo Orange Herr Prowear Polo Shirt, Slitstark, Bröstficka

349,00 kr409,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 8250281-0071

Nybo Orange Herr Prowear Polo Shirt, Slitstark, Bröstficka

Nybo Workwear A/S ger dig en stilfull och hållbar Orange Herr Prowear Polo Shirt, som är skapad för att hålla länge. Denna slitstarka pikétröja har en klassisk modell med en praktisk bröstficka och är förstärkt med nack- och axelband samt nackspets för extra styrka. Den unika förkrympningsprocessen vid höga temperaturer, både före och efter färgning, säkerställer stabilitet och lång livslängd för polon, vilket gör den idealisk för intensiv användning.

Prowear-kollektionen erbjuder en omfattande serie av T-shirts, pikétröjor och sweatshirts, perfekt för industriella tvätterier. Produkterna är designade för att tåla industriell tvätt och torkning, med minimal krympning och hög färgbeständighet, vilket gör dem idealiska för professionella miljöer.

Pikétröjan är tillverkad av en robust blandning av 50% polyester och 50% bomull med en tygvikt på 210-220 g/m², vilken ger optimal komfort och hållbarhet. Den finns inte bara i en iögonfallande orange färg, utan också i ett brett urval av andra attraktiva färger som vit, marinblå, ljusblå, blå melange, kungsblå, azur, kolgrå, grå melange, grön, lime, röd, bordeaux, lila, gul, svart och silvergrå.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. Merpris 15% för större storlekar 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.