Nybo Svart Herr Prowear Pikétröja, Kortärmad, Slitstark, Bröstficka

349,00 kr409,00 kr

Klädestorlek

e-delete
e-add
Artikelnummer: 8250281-0072

Nybo Svart Herr Prowear Pikétröja, Kortärmad, Slitstark, Bröstficka

Nybo Workwear A/S presenterar den slitstarka herr Prowear polo shirt, en kortärmad klassiker med praktisk bröstficka. Denna robusta poloshirt är idealisk för dem som söker både hållbarhet och stil i sina arbetskläder. Polotröjan är utrustad med nack- och axelband samt nackespegel som säkerställer en bekväm och professionell passform. Den har genomgått en krympningsprocess vid mycket höga temperaturer både före och efter infärgningen, vilket bidrar till dess extra stabilitet och långa livslängd.

Prowear-kollektionen är speciellt designad för industriella tvätterier, vilket gör den idealisk för T-shirts, polotröjor och sweatshirts som behöver kunna tvättas och torkas industriellt. Produkterna i denna kollektion har en låg krympningsprocent och hög färgäkthet, vilket säkerställer att de behåller sitt utseende och form tvätt efter tvätt.

Denna herr polotröja finns inte bara i klassiskt svart, utan också i en mängd andra färger såsom vit, marinblå, ljusblå, blå melange, kunglig blå, azur, kolgrå, grå melange, grön, lime, röd, bordeaux, lila, gul, orange och silvergrå, så det finns en färg för varje smak och uniformskrav.

Tillgängliga storlekar: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL. Observera att det tillkommer ett pristillägg på 15% för storlekar från 2XL och uppåt.

30 dagars returrätt

Vi byter med ett leende

2-3 dagar levereranstiden

Alla vardagar före klockan 14

Vi är alltid klar!

Ring +46 040-645 62 60

Fremragende
4,6 ud af 5

Behöver du hjälp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.